Bij een grote actie op verschillende snelwegparkings heeft de politie federale acht mensensmokkelaars opgepakt. De acht werden op heterdaad betrapt, terwijl ze groepen transmigranten aan het smokkelen waren. Dat gebeurde op de snelwegparkings van Heverlee, Heusden-Zolder e Ciney.
 

L'arrivo è stato pubblicato nell'ottobre 2018 e inizia a non essere disponibile nel parcheggio dell'E40 a Heverlee dagelijks werd bezocht door een bende die transmigranten hielp bij het selecteren van vrachtwagens die naar het Verenigd Koninkrijk reden. De bende opereerde vanuit Brusselse kraakpanden en in the Brussels Noordstation. Daar rekruteerden ze transmigranten die vervolgens met the openbaar vervoer naar de betrokken parkings werden begeleid.    

Nel giro dell'area metropolitana si trova un vasto spazio di attività per i parcheggi nei dintorni di Ciney e Aarlen. In de nacht van 18 op 19 maart hield de Leuvense politie dan een grootschalige actie op de snelwegparkings van Heverlee, Heusden-Zolder e Ciney. Daarbij kon de politie acht verdachten op heterdaad betrappen toen ze groepen transmigranten op vrachtwagens probeerden te verstoppen. Ook troffen de agenten 41 soedanese, eritrese en somalische transmigranten aan.

Leden van Soedanese en Eritrese herkomst

De leden van de smokkelbende zijn van Soedanese en Eritrese herkomst. Een van de gearresteerden è een Belg van Soedanese afkomst die in Leuven woont. Hij wordt ervan verdacht te helpen bij de mensensmokkelactiviteiten en het doorsluizen van misdaadgeld naar Soedan. Acht van de negen arrestanten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter a Leuven en aangehouden. Zij verschijnen vrijdag voor de raadkamer.
it_ITItalian

Appuntalo su Pinterest

Condividi questo